Bespaar tijd, geld en werk met tekstschrijver Eveline Bets

tekstschrijver Eveline Bets Arnhem voor goede, mooie, duidelijke tekst

U wilt een opvallend en toegankelijk online publieksjaarverslag, maar de afdeling Communicatie is onderbezet.

 

U denkt na over een nieuwe website die echt veel bezoekers trekt. Waar moet u beginnen?

 

U werkt aan een beleidsplan, maar u bent nog steeds niet tevreden. Hoe krijgt u die puntjes op de i?

 

U wilt een informatiebrief naar alle klanten sturen. Maar de nieuwe regels zijn nogal ingewikkeld. En u wilt niet dat straks de telefoon roodgloeiend staat, zoals de vorige keer. Hoe bereikt u dat iedereen die brief begrijpt?

 

U zou wel een vaste tekstschrijver willen. Iemand die u niets meer hoeft uit te leggen en op wie u altijd kunt rekenen. En die natuurlijk ook heel kan goed kan schrijven. Wie o wie?

 

U wilt scoren met uw tekst. (En zonder dat het u veel moeite of tijd kost.)

 

 

Met tekstschrijver Eveline bespaart u tijd, geld en werk

Scoren met uw tekst? Tekstschrijver Eveline Bets maakt het waar. Eveline heeft de oplossing die precies past bij uw bedrijf en uw wensen. Van een compleet concept voor tekst en beeld voor uw online jaarverslag, tot SEO-teksten of een landingspagina voor uw website. Van een kort en krachtig, overtuigend beleidsplan tot een mailing die voor alle klanten duidelijk is. Van een paar regeltjes tekst tot een complete handleiding, en van nieuw geschreven tekst tot eindredactie van bestaande tekst.

 

Met tekstschrijver Eveline bespaart u tijd, geld en werk. Want Eveline bedenkt, schrijft, redigeert, geeft tips en regelt desgewenst de complete productie. Dat doet ze al twintig jaar en voor een mooie lijst opdrachtgevers. Eveline is een pietje-precies in taal en spelling, maar kan ook uitstekend overweg met creatief werk. Tekst van Eveline Bets is altijd goed geschreven, origineel, lekker leesbaar en tot in de puntjes afgewerkt.

 

Tekstwerk uitbesteden loont – Eveline doet het werk en u krijgt de complimenten!

 

Kennismaken? Neem nu contact op met tekstschrijver Eveline Bets in Arnhem. Geen verplichting, en u mag Eveline alles vragen.

 

Eerst werk van tekstschrijver Eveline zien? Bekijk de voorbeelden van tekst van Bets.

 

Reacties peilen? Dit zeggen opdrachtgevers over samenwerken met tekstschrijver Eveline.

 

Tekstschrijver Eveline Bets inschakelen? Zo werkt ‘t:

  1. U heeft eerst een gratis oriënterend gesprek met Eveline. Over het wat, hoe, waarom en voor wie van het tekstproduct. En ook over budget, deadline en aanpak. Eveline luistert, denkt mee en vraagt door – totdat alles duidelijk is.
  2. Een duidelijke offerte. Hierin staat precies wat Eveline voor u doet, hoe ze dat aanpakt en wat dat kost. Eventueel inclusief plan van aanpak.
  3. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plant Eveline het werk direct in.
  4. U ontvangt de tekst binnen de afgesproken deadline. Perfect afgewerkt en interviews zijn voorgelegd aan geïnterviewden.

 

In de Leveringsvoorwaarden vindt u alle informatie over zakendoen met tekstschrijver Eveline Bets.