Websitetekst met SEO voor cruiseschipverhuur

Rijfers River Cruises

 

Vraag: kun je een websitetekst schrijven die lekker leest maar ook verkoopt? 

Cruiseschepen bieden prachtige accommodatie, maar liggen vaak stil als het seizoen (lente en zomer) voorbij is. Daarom verhuurt kapitein en ondernemer Johan Rijfers van Rivertech zijn cruiseschepen ook buiten het seizoen, voor verschillende doeleinden én met flinke korting. Voor de nieuwe website www.rijfersrivercruises.nl. zocht Rivertech een goede tekstschrijver in Arnhem. De offerte van tekstschrijver Eveline Bets voldeed prima aan alle eisen en wensen. Dus kreeg Eveline de vraag: kun jij die perfecte websitetekst schrijven?

 

Oplossing: een aansprekende websitetekst met een originele boodschap

Tekstschrijver Eveline begint haar werk altijd met een uitgebreide briefing. Wat is dit voor bedrijf? Wie is de klant? Wanneer en om welke redenen huurt iemand een luxe cruiseschip? Hoe werkt dat? Voor een goede websitetekst heb je al die informatie nodig. Maar tekst schrijven voor een website vraagt óók om inlevingsvermogen en fantasie. Wat ziet, denkt, voelt de klant? Een goede websitetekst geeft namelijk direct een goed gevoel. Tekstschrijver Eveline Bets schreef:

 

Iets te vieren? Congres volgeboekt? Tijdelijke huisvesting nodig voor extra personeel? Huur een luxe cruiseschip! Met flinke korting in voor- en naseizoen.

 

Dat is kort samengevat de boodschap voor de website www.rijfersrivercruises.nl. Tekstschrijver Eveline Bets in Arnhem schreef de tekst voor de pagina’s home, verhuur, over ons en culinair. Eveline verpakt de boodschap in sprankelende taal, zonder jargon – maar mét zoekwoorden. Het resultaat is een lekker vlotte website die uitnodigt tot lezen en die je snel wijzer maakt in de wereld van de luxe cruiseschepen. Voor Eveline ook nog ‘es extra leuk om te doen – als kleindochter van een opa met een scheepsvrachtbedrijf heeft ze beslist een zwak voor alles wat vaart!