Gadgets: waaiers met informatie

Slide 1

AMC Amsterdam

 

Vraag

“Gadgets maken met informatie over het jaargesprek, kun je dat voor ons doen? We willen ze ook gebruiken om meer bekendheid te geven aan jaargesprekken. Bij voorkeur wordt het iets wat je op je bureau kan leggen zodat je de belangrijkste informatie altijd bij de hand hebt. En heb je misschien ook een idee voor de interne publiciteit?”

 

Oplossing

Gadgets maken, dat is echt iets voor creatieve tekstschrijver Eveline Bets. Samen met ontwerper Chantal Vansuyt van Inpetto bedacht Eveline de AMC gesprekswaaier. Een kleurige waaier waarin heel kort alle informatie staat die je nodig hebt voor het goed uitvoeren van het jaargesprek. Aan twee kanten te gebruiken: aan de ene kant informatie voor de leidinggevende, aan de andere kant die voor de medewerker. Eveline vatte hiervoor de regels voor het voeren van een jaargesprek ultrakort samen. En vulde deze aan met tip & tricks. De publiciteit kreeg een extra impuls met een e-mailactie. In januari kregen alle medewerkers een kaartje in de mailbox. Gelukkig Nieuw Jaargesprek!

 

Nog meer gadgets

De waaier bleek een succes. En kreeg daarom een vervolg in de vorm van de functiewaaier voor verpleegkundigen. Ook weer met plezier gemaakt door Eveline Bets tekst & publiciteit en Inpetto.

 

In samenwerking met

Inpetto-visuele communicatie (ontwerp en opmaak)