Tekst nodig? Bespaar tijd, geld en werk met TekstvanBets.

U wilt medewerkers goed informeren over verzuim, zodat ze de regels kunnen toepassen. In welke vorm communiceert u de informatie? Op intranet, met een kleurige waaier, in een zakformaat boekje? En wie schrijft die ingewikkelde regels goed en duidelijk op?

 

U organiseert een symposium. De bezoekers krijgen een krant met achtergrondinformatie mee. Wat staat daarin? En wie schrijft de tekst? O ja, het moet ook nog heel snel klaar zijn!

 

U denkt na over een nieuwe website die echt veel bezoekers trekt. Waar moet u beginnen?

 

U werkt aan een rapport of beleidsplan, maar u bent nog steeds niet tevreden. Hoe krijgt u die puntjes op de i?

 

U wilt een informatiebrief naar alle klanten sturen. Maar de nieuwe regels zijn nogal ingewikkeld. En u wilt niet dat straks de telefoon roodgloeiend staat, zoals de vorige keer. Hoe bereikt u dat iedereen die brief begrijpt?

 

U wilt scoren met een goede, mooie, duidelijke tekst. (En zonder dat het u veel moeite of tijd kost.)

 

Goede tekst nodig? Zo werkt het

Met TekstvanBets. bespaart u tijd, geld en werk. Wij hebben de oplossing die precies past bij uw bedrijf en uw wensen. TekstvanBets. bedenkt, interviewt, schrijft, redigeert, geeft tips en regelt desgewenst de complete productie, inclusief vormgeving, fotografie en drukwerk. Dat doen we al meer dan twintig jaar en voor een mooie lijst opdrachtgevers.

 

TekstvanBets. Duidelijke taal, goed verhaal. U kunt rekenen op het beste resultaat. Waarom?

  • We luisteren goed, denken met u mee en doen graag iets extra’s.
  • Al hebben we 30 jaar ervaring, we voeren elke opdracht uit met enthousiasme.
  • We hebben de ideale combinatie in huis: we zijn pietje-precies in taal en spelling, maar we kunnen ook uitstekend overweg met creatief werk.
  • Onze teksten zijn altijd goed geschreven. Origineel, lekker leesbaar, in fris en foutloos Nederlands – én tot in de puntjes afgewerkt.

Tekstwerk aan ons uitbesteden loont écht. TekstvanBets. doet het werk en u krijgt de complimenten!

 

Nieuwsgierig? Bekijk de voorbeelden of lees wat opdrachtgevers zeggen over samenwerken met TekstvanBets.

 

Kennismaken? Neem nu contact op met TekstvanBets. in Arnhem. Geen verplichting, en u mag ons alles vragen.

 

TekstvanBets. inschakelen? Zo werkt ’t:

  1. U heeft eerst een gratis oriënterend gesprek. Over het wat, hoe, waarom en voor wie van het tekstproduct. En ook over budget, deadline en aanpak. TekstvanBets. luistert, denkt mee en vraagt door – totdat alles duidelijk is.
  2. Een duidelijke offerte. Hierin staat precies wat wij voor u doen, hoe we het aanpakken, welk resultaat u kunt verwachten en wat dat kost.
  3. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we het werk direct in.
  4. U ontvangt de tekst binnen de afgesproken deadline. Perfect afgewerkt en interviews zijn voorgelegd aan geïnterviewden.
  5. We verzenden de factuur als het werk geleverd is. Bij grote of langer durende opdrachten geven we de voorkeur aan deelfacturen.

 

In de Leveringsvoorwaarden vindt u alle informatie over zakendoen met TekstvanBets.