Beter leren schrijven met persoonlijke schrijfhulp

Beter leren schrijven doe je bij tekstschrijver Eveline Bets Arnhem

 

“Ik werk bij een gemeente als juridisch adviseur. Dat je brieven aan burgers eenvoudig moet houden, is mij bekend. Maar bij mij gaat het om juridische informatie, dat kun je toch niet simpel opschrijven?”

 

“Ik worstel altijd zo met mijn offertes. Wat zet je er wel en niet in en hoe zorg je dat een offerte ook echt verkoopt?” 

 

“U betaald of u betaalt? Jij vindt of jij vind? Ik heb geen idee, want door omstandigheden heb ik weinig onderwijs gehad. Op mijn werk weet niemand dat en ik schaam me ervoor. Maar toch wil ik leren hoe het zit met die dees en tees.”

 

Beter leren schrijven met persoonlijke schrijfhulp van tekstschrijver Eveline

Goed (of beter) schrijven is helemaal niet zo moeilijk. Als je weet waar de valkuilen van de spelling of formulering zitten. En snapt voor wie je schrijft en waarom. Ook werk je sneller als je het schrijven op een bepaalde manier aanpakt.

 

Om dit te leren kun je natuurlijk een schrijfworkshop of een training volgen. Daar zijn er veel van, en als je kiest voor een gerenommeerd bureau zit je meestal wel goed. Maar er is een nadeel: je krijgt algemene informatie. Dus niet alle lesstof is voor jou interessant. En omdat je in een groep niet allemaal persoonlijk aan bod kunt komen, is niet alle tijd welbesteed. Bovendien: als je verlegen bent of je schaamt voor je gebrek aan kennis, is de drempel voor een groepstraining ook best hoog.

 

Tekstschrijver Eveline Bets pakt het anders aan. Van Eveline krijg je schrijfhulp in de vorm van persoonlijke feedback en tips. Speciaal voor jou en voor niemand anders. Dus honderd procent aangepast aan wat jíj lastig vindt of wat er in jóuw tekst niet lukt.

 

Wat wil jíj leren? Schrijfhulp is maatwerk
Persoonlijke schrijfhulp is altijd maatwerk. Wat wil jíj leren? Dat is de vraag waar het om draait. Wil je weten wat het geheim is achter de d’s en t’s? Wil je nu die ideale offerte kunnen opstellen? Of heb je weinig tijd en wil je leren hoe je sneller schrijft? Wat je vraag of probleem ook is, bij tekstschrijver Eveline krijg je het antwoord. De schrijfhulp van tekstschrijver Eveline is duidelijk, praktisch en respectvol. En ook leuk en gezellig, want waarom zou je het ‘zwaar’ maken?

 

Resultaat
In een of twee individuele sessies kun je al beter leren schrijven. Of sneller. En dat geeft resultaat! Foutloze en duidelijke brieven, ook met juridische inhoud. Overtuigende beleidsnotities, goed verkopende offertes. Of mailtjes aan klanten, zonder fouten en met een heldere boodschap.

Nog een voordeel: veel mensen krijgen met persoonlijke schrijfhulp ook meer zelfvertrouwen en meer plezier in het schrijven.

 

Voor wie?
Tekstschrijver Eveline Bets geeft met plezier haar kennis en ervaring door. Bijvoorbeeld aan ondernemers en secretaresses, aan accountmanagers, communicatieadviseurs, beleidsmedewerkers, servicedeskmedewerkers en webredacteuren  – kortom: aan iedereen die voor z’n werk schrijft en daar graag beter in wil worden.

 

Waarom persoonlijke schrijfhulp van tekstschrijver Eveline Bets?
Eveline heeft 20 jaar ervaring als tekstschrijver.

Eveline is ook bevoegd docent.

Eveline kan goed luisteren en helder uitleggen.

Les van Eveline is nooit saai. Er mag gelachen worden!

 

De voordelen van persoonlijke schrijfhulp door tekstschrijver Eveline Bets:
Persoonlijke schrijfhulp is efficiënter (in 1,5 uur privéles leer je net zo veel als in een halve of hele dag in een groep).

Je leert precies wat jíj wilt leren.

Ook de oefeningen passen precies bij wat jij wilt leren.

Je mag alles vragen en je krijgt overal een antwoord op.

Er luistert niemand mee, dus ‘domme’ vragen zijn geen probleem (er bestaan geen domme vragen, maar in een groep is de drempel om iets te vragen vaak hoger).

Flexibel: schrijfhulp wanneer het jóu uitkomt.

Kort of lang: je kunt zoveel gesprekken hebben als je wilt.

 

Hoe gaat persoonlijke schrijfhulp?
Beter leren schrijven, dat doe je met je eigen teksten. Mail van tevoren een of twee eigen teksten (van ongeveer 1 A4’tje per tekst) naar Eveline. Vertel er ook bij wat je moeilijk vindt aan schrijven en wat je vooral wilt leren.

 

Eveline analyseert jouw teksten. Dat kan ze goed, want ze ziet meteen wat er goed is en wat er beter kan. Bijvoorbeeld waar de tekst hapert of zijn doel voorbij schiet, waar de fouten zitten, waar informatie ontbreekt of waar de tekst te moeilijk of te ouderwets is geformuleerd.

 

Nu krijg je feedback van Eveline. Op een positieve manier: dit gaat er al goed, en dit kan beter. Met die informatie kun je meteen weer verder met het verbeteren van de tekst. Je krijgt de feedback ook op papier (nou ja, digitaal).

 

De verbeterde tekst mail je naar Eveline. Daarna bespreekt Eveline ook deze tekst met je. Eventueel kun je daarna nog werken aan andere teksten. Zo krijg je stap voor stap het schrijven onder de knie.

 

De schrijfhulp kan bestaan uit één sessie van 1,5 uur, of uit net zoveel sessies als je wilt.

 

Voor het schrijfhulpgesprek kun je kiezen: telefonisch, bij jou op je werk of op het kantoor van Eveline Bets tekst & publiciteit in Arnhem.

 

Offerte vooraf
De kosten voor de schrijfhulp hangen af van het aantal gesprekken. In het eerste oriënterende gesprek (dat kost je niets) bekijk je samen met Eveline wat je wilt leren, en in hoeveel gesprekken. Je krijgt daarna een offerte op maat waarin precies staat wat je kunt verwachten en wat de schrijfhulp kost. Daarna pas besluit je of je inderdaad beter wilt leren schrijven met hulp van Eveline.

 

Wil jij ook beter leren schrijven?
Neem contact op met tekstschrijver Eveline Bets om te kijken of het inderdaad iets voor jou is. Of lees alvast Evelines blogs met schrijftips.