Dit zeggen opdrachtgevers over tekstschrijver Eveline Bets in Arnhem:

Sabina van Boxtel, PI Vught/Dienst Justitiële Inrichtingen:

“Eveline heeft voor ons een informatieboekje met interviews gemaakt voor de medewerkers. Ze heeft acht mensen geïnterviewd die allemaal bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van personeel. Die interviews geven een persoonlijk tintje aan de informatie, over bijvoorbeeld: wat doet de bedrijfsarts, waar kan ik terecht voor nazorg, hoe kan de loopbaanadviseur me helpen. Evelines teksten zijn duidelijk en lezen prettig. Het fijne is dat je Eveline gewoon aan het werk kan zetten met bij wijze van spreken alleen een lijstje namen en telefoonnummers. Door haar ervaring weet ze ’t snel op te pakken en er iets moois van te maken. Voor ons was het een uitkomst in drukke tijden en we zijn heel blij met dit resultaat.”

 

Ingrid Doornbos, oud-directeur SOON:

“Het voelt niet als werk om met Eveline een tekst te bespreken. Het is ontspannen, leuk en ook doeltreffend. En het resultaat is geweldig! Al jarenlang zijn wij tevreden over de teksten van ons jaarverslag.”

 

Leroy Witjens, creative director Doorrood:

“Eveline en Fokke, dank voor jullie inzet voor het online jaarverslag van Atlant. Mooie foto’s en erg goeie teksten!”

 

Anne, ontwerper DESARC:

“Dank voor je snelle teksten en de goede vertaling van ons gesprek, knap gedaan!!”


Leonie Troost, eigenaar Levamentum:

“Het contact met Eveline verloopt altijd heel plezierig. Ze luistert goed en denkt graag mee. Een persbericht, een interview, het redigeren van tekst of het schrijven van een artikel – aan Eveline kun je het overlaten!”

 

Esther van der Zwalm, Dienst Justitiële Inrichtingen:

“Eveline en fotograaf Fokke Eenhoorn hebben in korte tijd een prachtig boekje gemaakt bij het Jaarplan DJI. De kracht van korte, sprekende verhalen en bijpassende mooie portretten maakt dat ons jaarplan een gezicht’ heeft gekregen. Ik ben erg blij met het eindresultaat.”

Stan Kestens, projectmanager Doorrood:

“Wij werken graag samen met Eveline. Niet alleen omdat ze een heel goede tekstschrijver is, maar ook omdat ze een fijne persoonlijkheid heeft!”

 

Bernadette Elbers, hoofd afdeling Communicatie Gemeente Tilburg:

“Mede dankzij Evelines werk staat ons personeelsmagazine er nu stevig.”

 

Marcel de Groot, algemeen directeur De Groot Installatiegroep:

“Eveline heeft voor ons het eerste MVO-magazine gemaakt. We krijgen hier veel leuke reacties op.”